Reklama
 
Blog | Dana Králíčková

Neřízená střela ČSSD

ČSSD zase jednou zašokovala a "ubezpečila" všechny občany, že jí jde především a jenom o stabilitu a důvěru občanů ve fungující systém a stát. Kdo jejich předsedu ještě nezná a sám předseda by neřekl dnes shodně totéž co na obhajobu naprostého opaku před nějakými pár dny, mohl by se člověk neznalý snad i zamyslet nad tím, zda matka Tereza neměla přecejen, oproti ČSSD, ještě nějaké rezervy. 

Podobnou horskou dráhu jsem zažila naposledy v těhotenství.  Nabízí se a stále láká srovnávat, což nejeden i udělal. Jenže dva tak diametrálně odlišné stavy, kdy jeden čeká dítě a druhý je těhotný mocí, kdy jeden se chová dočasně "divně" s brzkým, velmi pozitivním výsledkem, zatímco s druhým bude třískat opojení…….raději nedomýšlet, tady žádný limit zřejmě neexistuje.

Co očekávat po jednom takovém politickém přemetu? Co asi. Typicky zkažený žaludek, kocovina, studený hadr na hlavách, u některých slabých jedinců v jednotlivých stranách to vypadalo dokonce na zasažení mnohonásobnou Pepkou.  A zahraničí? Raději se neptat a nečíst. Jen zprávičku na Skype od švagra se mi  ignorovat nezadařilo:  

"Jeříšmarjá, co to tam máte v tý politice za dobytek? Dyť je to k neuvěření!" 

Reklama

Jako správná česká alibistická volička jsem ho švejkovsky odpinkla:

"Nevím, oficiální vyjádření Spejbla a Hurvínka se mi prozatím nepodařilo získat."